Kuzey Boru Spor

Kuzeyboru

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Liginde Aksaray Spor Salonunda PTT’yi ağırlayan Sultanlarımız baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmayı 3-0 kazandı.Rakip İlbank’ın 1 set vererek Merinos maçını 3-1 kazanması ile sayı averajı ile tekrar liderle yerleşti.

Aksaray Spor Salonunda 3000’e yakın seyircinin takip ettiği karşılaşmaya hızlı başlayan Sultanlarımız etkili hücumları ve savunmasıyla rakibi karşısında üstünlük kurarak seti 25-15 alarak 1-0 öne geçti. İkinci ve üçüncü sette de oyun üstünlüğünü bırakmayan Sultanlarımız, setleri 25-16 ve 25-17 maçı da 3-0 aldı ve liderlik koltuğuna yerleşti.

Maç sonunda açıklamalarda bulunan Dajana Boskovic ; İyi mücadele ettik ve kazandık. Yoğun geçen maç temposunun ardından genç rakibimiz karşısında güzel bir oyun sergiledik. Sezonun ilk yarısını haftaya İlbank maçı ile kapatacağız. Güçlü bir rakibe karşı mücadele edeceğiz. Kazanmak için çabalayacağız. Aksaray’da ve Ankara’da bulunan taraftarlarımızı bu önemli maçta yanımızda görmek isteriz. Onların desteği bize güç katıyor.” Dedi.

İlk yarının son karşılaşması namağlup iki takımının mücadelesine sahne olacak. Sultanlarımız Ankara Beştepe Spor Salonu’nda 22.12.2019 Pazar günü saat 15.00’de İlbank’a konuk olacak.

#KuzeyboruSK #Malki #Volleyball #aksarayüniversitesi #asü #aksaray